Home Small Boat Forum

Welcome! Need support, you got it. Or share you ideas and experiences.

7.5hp Gamefisher Impeller

68.61.59.211

I was given a 7.5hp gamefisher outboard. Not sure what year. I noticed it wasn't pumping out water so I assumed the impeller was shot. I took off the lower unit and found that the impeller was indeed shot. I replaced it, but now am having trouble getting the drive shaft back into the engine. I can get the shaft and the water line put up into the motor almost all of the way, accept for about 1/2 inch. When I put the screw back in for the shifter and spin the prop, I hear something moving up in the motor, but it still won't go all the way up. I looked to see if there is any certain notches at the top of the drive shaft to see if there is a certain way you have to put it in, but all of the notches seem the same. Anyone have any idea what to do? Is there a trick that I need to do to get this thing to go all the way up? Thanks.


This post is made possible by the generous support of people like you and our sponsors:
  K&K Audio / Lundahl Transformers   [ K&K Audio / Lundahl Transformers Forum ]


Topic - 7.5hp Gamefisher Impeller - Ondi 15:24:29 07/02/06 (0)

FAQ

Post a Message!

Forgot Password?
Moniker (Username):
Password (Optional):
  Remember my Moniker & Password  (What's this?)    Eat Me
E-Mail (Optional):
Subject:
Message:   (Posts are subject to Content Rules)
Optional Link URL:
Optional Link Title:
Optional Image URL:
Upload Image:
E-mail Replies:  Automagically notify you when someone responds.